Hoofdfoto Bosma Logistiek Heerenveen
Hoofdfoto Bosma Logistiek Heerenveen
Img 7149lr

Chemical Warehousing

De chemie en haar producten zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Of het nu gaat om plastic bekertje, een blik verf of een bus haarlak allemaal vinden ze op één of andere manier hun oorsprong in de chemie.

Een deel van de chemische eindproducten of grondstoffen brengt specifieke risico's en gevaren met zich mee welke tot een minimum beperkt moeten worden door op doordachte en bewuste wijze met de stoffen en hun risico's om te gaan.

Dit geldt niet alleen voor de producenten en gebruikers van zogenaamde gevaarlijke stoffen maar geldt zeker ook voor de tussenliggende (en vaak onderschatte) schakel: logistiek.

De invulling van deze en andere wettelijke eisen is bij Bosma niet alleen terug te vinden in de diverse technische maatregelen, zoals onder andere een volautomatische schuimblusinstallatie, maar ook in organisatorische aspecten zoals een noodplan, een gedegen BHV-organisatie en opleiding van onze medewerkers. Ook hier geldt namelijk dat voorkomen ten allen tijde beter is dan genezen (bestrijden). De diverse technische en organisatorische maatregelen zijn dus zowel repressief als ook preventief van aard.

 

Bosma beschikt in Nijehaske over een up-to-date PGS-15 magazijn voor opslag van goederen uit de ADR-klasses 3, 6, 8 & 9. Ook vindt opslag plaats van niet ADR-geclassificeerde producten.

 

klasse 3
klasse 6
klasse 8
klasse 9