Hoofdfoto Bosma Logistiek Heerenveen
Hoofdfoto Bosma Logistiek Heerenveen
Img 7254lr

Logistiek

Als relatief kleine onderneming is Bosma toch wel in staat een compleet pakket aan logistieke diensten aan te bieden.

Transport

Met een eigen wagenpark ondersteund door dat van betrouwbare partners is Bosma in staat uiteenlopende transporten te verzorgen. Specifiek voor het transport van gevaarlijke stoffen zijn alle wagens en chauffeurs conform de ADR-regelgeving uitgerust / opgeleid. Van een doos tot een zeecontainer, en van Amsterdam tot Ankara: wij verzorgen het.

Opslag

De opslag van producten vindt plaats in aparte hallen en secties, afhankelijk van de producteisen (o.a. GMP+) en verschillende gevaaraspecten. Goederen worden opgenomen in ons WMS (Warehouse Management System). Door middel van barcodes RF-scanners wordt elke beweging naar, binnen en vanaf het magazijn up-to-date bijgehouden, waardoor een zeer betrouwbare voorraadadministratie wordt gegarandeerd. Door vergaande automatisering en data-koppeling kunnen diverse overzichten en (transport)documenten met slechts 1 druk op de knop gegenereerd worden.

Handling & VAL

Als schakel tussen transport en opslag is de handling van de goederen (inslag en uitslag) natuurlijk onmisbaar. Orderpicking, samenstellen van pallets, insealen van pallets en containerstuwage zijn daarbij een aantal mogelijkheden. Aanvullend op deze activiteiten kan Bosma ook diverse aanvullende klant- en orderspecifieke VAL-activiteiten uitvoeren zoals het omlabelen en het herverpakken van producten. Voor het veilig en secuur ompakken van producten beschikken we over een daartoe speciaal ingerichte "afvulruimte".